blizoo logo

Пакет за възрастни
Bizzares TV, Dorcel TV, Private TV, Hustler TV, French Lover TV
2
,99
лв./мес.
Пет от най-популярните еротични канали попълват пакета за възрастни. Той е предназначен за ценителите на качествената еротика, предавана по Bizzares TV, Dorcel TV, Private TV, Hustler TV и French Lover TV. Пакетът предлага пълноценни изживявания за пълнолетната аудитория 24 часа в денонощието.


 
 

 

Пакет за възрастни - списък програми

Пакет за възрастни

Brazzers TV Europe
Brazzers TV Europe, изключителният европейски хард-кор канал - нов дом за нон-стоп забавлението за възрастни.

Brazzers TV Европа ще замени канала, известен в момента като Private Spice и ребранда и смяната на марката ще внесе драматично увеличение на европейските продукции и съдържание.
Hustler TV
Hustler TV е един от най-известните марки в забавлението за възрастни и предлага телевизионни програми от най-високо качество. Програмата на канала включва най-популярните и вълнуващи филми за възрастни, осигурени от най-добрите продуценти в света, като например "Hustler Video", "Evil Angel", "Zero Tolerance" и др. Hustler TV представя повече филми, включени в списъка с топ 10 заглавия на AVN от всеки друг тв канал за възрастни. Това е единственият канал, който излъчва популярните "Пародии на Hustler" (като "This Aint Star Trek" и "Who's Nailin Paylin"), както и "Лъжливите холивудски истории на Hustler". Hustler TV се излъчва – 24 часа на денонощие и е кодиран.
 
Dorcel TV
DORCEL TV е еталон в телевизията за възрастни. Неговият еротичен и развлекателен характер, както и на най-високо ниво на съдържанието го правят най-добрият европейски канал. DORCEL TV предлага всеки ден 12 филма, всички избрани от експертите на световноизвестния производител: Marc Dorcel!
French Lover TV
French Lover TV е френски частен телевизионен канал. Каналът излъчва филми със съдържание за възрастни. Каналът се приема и като сексуално-образователен канал. Открийте всичко което искате да знаете за интимността между мъж и жена, документални филми, интервюта, употреба на „специални“ играчки и други. Каналът е изключително популярен сред мъжката аудитория.
 
Private TV
Най-новите филми и блокбастъри на Private. 24-часовата програма ви предлага ексклузивни бекстейдж интервюта само по Private. Private има над 50 годишен опит и познание в индустрията за възрастни.
 

*Ползването на пакетa изисква активна цифрова телевизия.