ПАКЕТИ
С ДВЕ УСЛУГИ

Две водещи услуги – Телевизия и Интернет с включени HD програми.
за 10 лв./мес.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ПАКЕТИ
 

МИНИ ДТВ

СМАРТ

СМАРТ+

ЕКСТРА + SPORT

ЕКСТРА + LIFE

ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ

друга полезна информация свързана с пакети
 

КОНТАКТИ

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

ПЪЛНА ЦЕНОВА ЛИСТА

КЛИЕНТСКИ ОФИСИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ

ПАКЕТИ ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

най-богатото разнообразие от телевизионни програми
 

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ПАКЕТИ
 

СМАРТ

ЕКСТРА

ЕКСТРА + LIFE

ПРЕМИУМ

ШАМПИОН

ПАКЕТИ САТЕЛИТНА ТЕЛЕВИЗИЯ

телевизия с HD качество от нашия партньор Мтел
 

 

ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ

друга полезна информация свързана с пакети
 

КОНТАКТИ

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

ПЪЛНА ЦЕНОВА ЛИСТА

КЛИЕНТСКИ ОФИСИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ

ДРУГИ
ИНТЕРНЕТ УСЛУГИ

Гледай онлайн
 

FOXPLAY.BG

NATGEOPLAY.BG

LIVE.BLIZOO.BG

KIDAMOM.BG

VOYO.BG

МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ

Високоскоростен мобилен интернет за твоя смартфон, таблет или лаптоп
 

ПЛАНОВЕ МТЕЛ СЪРФ

УСТРОЙСТВА

Предлагани устройства
 

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ

ТАБЛЕТИ И МОДЕМИ

corporate clients

Фиксирана Телефонна услуга

Провеждане на качественни и ценово ефективни фиксирани телефонни разговори към всички дестинации.


За услугата

Описание на продукта

Услугата blizoo Fixed Telephony (Фиксирана телефонна услуга) е стандартна гласова телефонна услуга с предоставени телефонни номера.


Чрез услугата, се доставя телефонна свързаност, която обслужва абонатния пост на клиента и дава възможност за провеждане на входящи и изходящи телефонни разговори.

Основни предимства:
 • Атрактивни цени към всички дестинации;
 • онлайн статистика за проведените разговори – време, стойност, продължителност, а в зависимост от техническото решение и вътрешен номер, от който е проведен разговорът;
 • Възможност за получаване на пълно извлечение за минал период;
 • 24 часова консултантска и техническа поддръжка на 0700 43 700.
Покритие

Райони на предоставяне

Услугата Фискирана телефонна услуга се предлага в градовете: Бургас, Варна, Добрич, Козлодуй, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Лом, Монтана, Сливен, Слънчев Бряг, София, Стара Загора, Търговище, Панагюрище, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Хасково, Шумен, Габрово, Плевен, Пазарджик.

Xарактеристики

Параметри и характеристики

Фиксирана телефонна услуга от blizoo предоставя възможност за провеждане на телефонни разговори към всички оператори в страната и света. 

Начинът на използване на телефонните апарати и/или учрежденската телефонна централа (PBX) остава абсолютно непроменен.

Ако телефонната централа на клиента позволява, тя може да се програмира и ползвателят да заема автоматично външна линия от нашата мрежа, като по този начин той ще успее да реализира максимални ползи, касаещи най-вече параметрите качество и цена.

Номерата, които се предоставят от blizoo, дават допълнителна възможност за получаване на входящи телефонни обаждания.


Поради конкретната специфика на всеки отделен казус и всяко конкретно клиентско изискване се прави запитване до b2bsales@blizoo.bg относно възможност за реализация.

Видове достъп

Видове достъп (свързаност)

Чрез достъпа клиентът се свързва към активното оборудване на blizoo, чрез което се предоставя услугата. В зависимост от типа на телекомуникационната свързаност и съществуващия интерфейс при клиента, видовете достъп биват:

 • POTS - стандартната цифрова телефонна линия, която осигурява възможност за директна свързаност към телефонен апарат или към стандартен външен порт на учрежденска телефонна централа.
   
 • IP Trunk – иновативен подход за осъществяване на телекомуникационна свързаност до телефонни централи от ново поколение. Свързаността се доставя през наличен IP порт и в този случай се неутрализира евентуална инсталация на допълнително оборудване към телефонната централа на клиента. Този подход за свързаност предоставя възможност за неограничено количество едновременни (в един и същ момент) телефонни разговори (обемът се определя от капацитета на телефонната централа на клиента и линията за достъп).
   
 • ISDN BRI (2B+D) ­– двуканална цифрова телефонна линия с широчина на всеки от каналите 64Kbps (2x64Kbps). Използва се в случаите на невъзможност за оптимизация на свързаността през телефонната централа и съществуващи в нея налични ISDN BRI (2B+D) портове.
   
 • ISDN PRI (30B+D) ­– тридесетканална цифрова телефонна линия с широчина на всеки от каналите 64Kbps (30x64Kbps). Използва се в случаите на невъзможност за оптимизация на свързаността през телефонната централа и съществуващи в нея налични ISDN PRI (30B+D) портове.
Качество

Качество на услугите

Качеството и надеждността на телефонните услуги в мрежата на blizoo се определя от скоростта и надеждността на връзката между техническия център на оператора и обекта на клиента.

Безпроблемното ползване на фиксираните телефонни услуги на blizoo се осигурява от превантивните мерки (липса на времезакъснение и никаква загуба на пакети) в допълнение с надеждно изградените напречни връзки за взаимна свързаност с българските и международни оператори на фиксирани и мобилни телефонни разговори.

Предназначение

Предназначение

Фиксираната телефонна услуга на blizoo е предназначена за бизнес или корпоративни клиенти с дефинирани изисквания за качество на ползваните телекомуникационни услуги.

Клиентите на продукта са предимно компании, които от една страна не са готови да правят компромис с качеството на ползваното телекомуникационно решение и от друга страна са амбицирани да оптимизират своите телефонни сметки.