blizoo предоставя за първи път в България,

екслузивно за своите HBO клиенти,

HBO GO, която дава достъп до стотици хитови филми и сериали на HBO. blizoo предоставя възможността за ексклузивно филмово преживяване с услугата видео библиотека HBO GO. Клиентите на водещия кабелен оператор, които ползват пакет HBO получават достъп до над 2000 часа избрано съдържание и могат да гледат филми и сериали в удобен за тях момент и място когато пожелаят.
Покажи пълен текст >>

Филмите и сериалите могат да се гледат на домашния телевизор, лаптоп, таблет или смарт телефон според желанието на клиента, на всякъде на територията на страната с достъп до интернет. Tехнологията за адаптивен стрийминг позволява програмите да бъдат гледани с безупречно качество, гладко, без прекъсване. Специално разработения каталог помага на клиентите лесно и бързо да намират любими филми, да споделят впечатления във Facebook и Twitter, както и да получават предложения за сходни филми от библиотеката на HBO.

Услугата e достъпна от средата на май 2013 г. ексклузивно за клиенти на blizoo с абонамент за НВО пакет. Активира се с обаждане на телефон (0700 43 700) или в клиентските офиси на близоо и не се заплаща допълнително.

HBO GO предлага огромен избор на сериали, игрални и документални филми, семейни и хитови заглавия. Впечатляващият списък включва най-новите сезони на награждавани и популярни продукции като GAME OF THRONES, ПРЕСТЪПНА ИМПЕРИЯ и ХИРУРГЪТ. За някои нови заглавия се правят специални HBO GO премиери, седмици преди премиерата им по линейния НВО канал.

Други заглавия, като най-новия сезон на „Викторианска готика” с Ева Грийн и хитовите премиери за месеца като „Великият Гетсби” с Леонардо ДиКаприо, „Ной” с Ръсел Кроу, “Капитан Америка: Завръщането на първия отмъстител“, „Джак Райън: Теория на хаоса“ или анимации като „Турбо” и „Замръзнало кралство“ са достъпни успоредно с НВО премиерата им.

В момента НВО Европа предлага HBO GO и в Полша, Холандия, Сърбия, Словения, Босна, Черна гора, Хърватия, Унгария, Румъния, Чешка република и Словакия.

Скрий текст >>


Пакети цифрова телевизия

HBO GO новини

От 01.07.2013 г. всеки клиент ще може да регистрира 4 устройства. Пример: 2 лаптопа + 1 таблет + 1 телефон; 3 лаптопа + 1 таблет; 4 таблета и т.н. Всеки ще може да променя до 5 регистрирани устройства на месец. Ще можете да гледате HBO GO на 2 устройства едновременно.

Как да активирате HBO GO?

Приложения за HBO GO?

От тези линкове можете да свалите приложенията за IOS и Android

Защо HBO GO?

 

Неограничен достъп

HBO GO предлага невиждана досега на едно място библиотека от над 800 часа НВО оригинални продукции - сериали, игрални и документални филми, семейни и хитови заглавия.

Гледай, когато искаш

Гледаш съдържанието на няколко устройства - лаптоп, таблет, смарт телефон или смарт телевизор, по всяко време и на всяко място на територията на страната с достъп до интернет.

Виж избрани епизоди

включва най-новите сезони на награждавани и популярни продукции като Game of Thrones, „Престъпна империя” и „Истинска кръв”. Високо оценените от критиката заглавия като „Братя по оръжие”, „Пасифик” и „Нюзрум”

Брилятно качество

Специално разработената технология за адаптивен стрийминг позволява програмите да бъдат гледани гладко, без прекъсване.

 

 

помощник да диагностицирате и отстранявате сами проблеми с цифровата телевизия, интернет или телефонната услуга детски канали Disney Channel, Disney Junior, Cartoon Network, Super 7, EKids, Nick Jr, Nickelodeon, Boomerang,Jim Jam, Baby TV, Duck TV и Детский Мир Абонирай се на телефон 070043700 или чрез онлайн заявката на страницата

best live chat