blizoo logo

Интернет пакети

НЕТ 25
Високоскоростен интернет, чрез технологията на бъдещето Fiber Power. Максимална скорост на сваляне до 25 Мbps. Максимална скорост на качване до 3 Мbps ...повече инфо
14
,99
лв./мес.
 
3 мес. по
7
,99
лв./мес.
НЕТ 50
Високоскоростен интернет, чрез технологията на бъдещето Fiber Power. Максимална скорост на сваляне до 50 Мbps. Максимална скорост на качване до 4 Мbps. ...повече инфо
19
,99
лв./мес.
 
3 мес. по
9
,99
лв./мес.
НЕТ 100
Високоскоростен интернет, чрез технологията на бъдещето Fiber Power. Максимална скорост на сваляне до 100 Мbps. Максимална скорост на качване до 5 Мbps. ...повече инфо
24
,99
лв./мес.
 
3 мес. по
12
,99
лв./мес.
НЕТ 150
Високоскоростен интернет, чрез технологията на бъдещето Fiber Power. Максимална скорост на сваляне до 150 Мbps. Максимална скорост на качване до 6 Мbps...повече инфо
29
,99
лв./мес.
 
3 мес. по
14
,99
лв./мес.

blizoo интернет - защото скороста има значение!

С blizoo fiber интернет предлага тотално ново преживяване с изумителната скорост и прави всекидневното използване на интернет е удоволствие.

Можете да гледате HD видео без прекъсвания и чакане за свързване. Сега с пакетите НЕТ 100 и НЕТ 150 високоскоростен интернет, можете да го правите няколко човека едновременно.

Сложете край на чакането пред компютъра и изпитайте едно ново изживяване!

 

Защо blizoo интернет

Високоскоростен сигурен и надежден интернет

Напълно неограничен достъп за разглеждане на страници и download на филми музика и всичко, което ви е необходимо. 
 Гарантирана цена

blizoo гарантира, че нама да има промяна в цената на услугата, за която си се абонирал в срок от 18 месеца след подписване на договора. 
 
24/7 техническа подръжка

blizoo интернет техническа подръжка е 24 часа 7 дни в седмицата, за вашето и нашето спокойствие.
Стандарт EuroDOCSIS 3.0

Най-новото поколение стандарт EuroDOCSIS 3.0 на широколентовия интернет до дома, осигурява възможност за скорости за сваляне до 400Mbps и развитие на мрежата с оптичен кабел до всяко домакинство.
 

WiFi безжична връзка

Имате много устройства, ползващи интернет?

blizoo ти предлага безжичен Wifi рутер - само за 29,90 лв. еднократнo.

blizoo модем

Осигурява високоскоростна интернет връзка, която ще повишава качеството на работата Ви онлайн, като прави безпроблемно свалянето и споделянето на файлове и снимки с Вашето семейство и приятели.

детско СУПЕР дистанционно

С него децата Ви свободно владеят силата на любимите си канали, безопасно и без необходимостта от намесата на възрастен! Вижте повече тук!

 

Единичната цена на Lenovo А7-50 WiFi е 199 лв. с ДДС за клиенти на blizoo. Посочената конкретна сума, като коледна отстъпка към пакетите може да бъде използвана за отстъпка от цената на таблета или за отстъпка от стойността на договора, като и в двата случая важи при слючване на 24 месечен договор за съответната услуга. Отстъпката от стойноста на договора се разпределя равномерно между месечните такси на съответната услуга за за 3 месеца. Посочените интернет скорости в пакетите и единичната интернет услуга са максимални за сваляне. Скоростта на качване е 3Mbps, 4Mbps, 5Mbps и 6Mbps съответно за Fiber Power 25, 50, 100 и 150. Услугата Fiber Power 100 не се предлага в LAN мрежа. Аналоговата ТВ услуга и телефонната услуга се предоставят към интернет плановете при наличие на техническа възможност, при предоставяне чрез коаксиална мрежа и са за един приемник. Броят на тв каналите може да варира в някои населени места.  Всеки нов клиент дължи инсталационна такса, съгласно ценовата листа на blizoo. Услугите се предлагат в населените места, където има техническа възможност. Всички цени и бонуси важат за нови клиенти при сключване на  24 месечен договор. Пълните условия на всички оферти търсете в магазините на blizoo, на www.blizoo.bg или на 0700 43 700. Офертите са валидни до 15 Януари 2015 г. Всички цени са с включен ДДС  blizoo си запазва правото на промени в програмната схема. blizoo не носи отговорност за печатни грешки.